ΓΝΩΡΙΜΙΑ

Σας καλωσορίζουμε στην επίσημη σελίδα των APOEL PARTIDARIOS, Λέσχης Φίλων ΑΠΟΕΛ Περιφέρειας Παλαιομετόχου.

Αγαπητoi ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ,

Η ιδέα του ΑΠΟΕΛισμού, η αθάνατη αυτή ιδέα, μας ένωσε για να οργανωθούμε και να δημιουργήσουμε αυτό το Fan Club στο Παλαιομέτοχο, κάτι που όλοι περιμέναμε εδώ και καιρό. Νιώθαμε την ανάγκη, μεγάλοι, μικροί, νέοι και ηλικιωμένοι που εδώ και χρόνια ακολουθούμε και παρακολουθούμε την ομάδα μας, να ενώσουμε την αγάπη και την τρέλα που έχουμε για αυτή την ομάδα και να δημιουργήσουμε κάτι που θα μας έκφραζε σαν χωριό.

ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ

Αυτή την έκφραση και ΜΟΝΟ αυτή στηρίζουμε και υποστηρίζουμε. Κανένα άλλο πράγμα δεν μας ενώνει παρά μόνο αυτή η ιδέα που εδώ και χρόνια μας κάνει περήφανους όχι μόνο στη Κύπρο, όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά σε ολόκληρη την υφήλιο.

Σκοπός της δημιουργίας του Fan Club

Το Fan Club έχει δημιουργηθεί με σκοπό να φέρει κοντά τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ της Περιφέρειας Παλαιομετόχου και όχι μόνο, για να ζούμε μαζί την αρρώστια μας μέσω της οποιασδήποτε συνάντησης. Πέραν του 70% της Περιφέρειας Παλαιομετόχου είναι ΑΠΟΕΛ. ‘Έχουμε την στήριξη ολων των ΑΠΟΕΛΙΣΤΩΝ για το Fan Club και πλέον νιώθουμε ότι είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε και εμείς σαν οπαδοί / φιλάθλοι στο ΑΠΟΕΛ όπως το ΑΠΟΕΛ μας έχει προσφέρει τόσα!

Στεγαζόμαστε στην Λεωφ. 25ης Μαρτίου 64, πάρα τα φώτα Παλαιομετόχου. Εκεί μαζευόμαστε για να παρακολουθούμε αγώνες της ομάδας που για τον οποιοδήποτε λόγο δεν μπορούμε να παρευρεθούμε στο γήπεδο.

Οργανώνονται διάφορες εκδηλωσεις, π.χ. παρελασεις, ποδηλασιες,  parties, διαγωνισμούς και άλλα.

Στο Fan Club θα δείτε άτομα διάφορων ηλικιών, από παιδιά, φοιτητές, ενήλικες, οικογενειάρχες, μαθητές αγόρια και κορίτσια, που θα προσπαθήσουμε να τους διαπαιδαγωγήσουμε να μένουν μακριά από βίαιες συμπεριφορές, ναρκωτικά, χουλιγκανισμούς και οτιδήποτε άλλο που θα είναι καταστροφικό πρώτα γι’αυτους και μετά για την ομάδα μας.

Προσφορές Μελών

FAN CLUB MEMBERS

Fan Club T-Shirts - 20% off
Free drinks at Something Bar.

expires 20/08/2012

details

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

97 807858
97 807868


info@apoelpartidarios.com

Στειλε μασ μηνυμα!