Χωριάτης….part time!!!

Εψές ο Σωφρονάκης που λέτε, αλλιώς pussy cat, έκανε μια βαρυσήμαντη δήλωση. Δήλωσε ότι κατάγετε από χωριό και ξέρει πολλά καλά τι γίνετε!!!

Ε κάνει ρε Σωφρονάκη παντογνώστη, που τα ξέρεις ούλα!!!

Ξέρεις δηλαδή, γιατί έδιωξαν τον Μαρκασα και άλλους 2 από την αγαπούλα!!!

Ξέρεις δηλαδή, τι έγινε στο Απόλλων vs αελ 5 – 0 και παραίτησε ο προπονητής τους, ο νυν δικός μας κ. Μπαλταζαρ και επίσης γιατί δεν ξανά αγωνίστηκε ο Αιροζα από εκείνο το παιχνίδι και μετά!!!

Ξέρεις δηλαδή το λόγο που έχετε κάνεις τις δηλώσεις μετά το παιχνίδι σας με την αγαπούλα, περί στημένων, συμπάθειες και σεβασμούς!!!

Ξέρεις δηλαδή, γιατί εψές η αεκ έβαλε τον Γιωργαλιδη τερματοφύλακα, πρώτη φορά στο πρωτάθλημα, και έφαγε 2 τέρματα κάτω από τα σκέλια του!!!

Ξέρεις δηλαδή, γιατί στο τελευταίο μεταξύ μας παιχνίδι η ομαδούλα σου, έκανε μόνο 2 επιθέσεις σε όλο το 95λεπτω!!!

Να σου πούμε εμείς. Ο λόγος είναι γιατί δεν ήταν φιλικό εκείνο τα παιχνίδι και οι ποδοσφαιριστές σου ξαφνιάστηκα, γιατί δεν είναι μαθημένοι να παίζουν σε πραγματικά ντέρμπι!!!

Επίσης κ. Σωφρονάκη, που είσαι από χωριό και στα χωριά οι άντρες είναι άντρες με παντελόνια και ξέρουν να σέβονται τον υπόλοιπο κόσμο, γιατί κρατάεις μια θέση κενή στον Έπαρχο Λεμεσού για χρόνια και εκμεταλλεύεσαι τους συναδέλφους σου, για να κάνεις το προπονητή part time στην ομάδα απομίμηση!!!

Εάν ήσουν πραγματικά άντρας από χωριό, θα έδινες την θέσει σου σε κάποιο άλλο συνάνθρωπο σου, που έχει ανάγκη από δουλειά για να ζήσει την οικογένεια του, παρά η θέση να είναι εκεί καπαρωμένη, επειδή είσαι με άδεια άνευ απολαβών για να κάνεις το καπρίτσιο σου.

Αλλά από ένα προπονητή part time κυβερνητικό, τι περιμένει μια ομάδα να επιτύχει.

Όσο για το απο πιο χωριό κατάγεσαι, μπορούμε να μαντέψουμε πιο είναι. Πρέπει να κατάγεσαι από το Κλαψωχώρι!!!

Δεν εξηγείτε αλλιώς τόση κλάψα στο χαρακτήρας σου. Το πρωτάθλημα το έχασες, εσύ και μόνο εσύ και προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Δεν έχεις τα κότσια να βγεις δημόσια και να το παραδεχτείς.

Αλλά, δώσου χωριάτη σχοινί και θα μπει μες το κρεβάτι με τις μποηνες!!!

Το Σάββατο Σωφρονάκη, θα σε βγάλουμε από την μιζέρια σου και θα μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος.

Τι κάνει νιάου, νιάου στα κεραμίδια;

Ο ΑΠΟΕΛ με το 6 συνεχόμενο!!!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ Ι6ΤΟΡΙΑ

Hitman

Προσφορές Μελών

FAN CLUB MEMBERS

Fan Club T-Shirts - 20% off
Free drinks at Something Bar.

expires 20/08/2012

details

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

97 807858
97 807868


info@apoelpartidarios.com

Στειλε μασ μηνυμα!