Εχαλάσαμε τον γάμο!!!

Εκεί που ήταν όλα έτοιμα να πάει το ‘ζευγαράκι’ στο δημαρχείο, γιατί ακόμη η εκκλησιά μας δεν παντρεύει ανώμαλους, να παντρευτούνε, 3-4 λεπτά πριν την τέλεση του, κάτι γίνετε και ο γάμο χαλάει και η νύμφη μένει με ‘δκιο χείλη καμένα’ γιατί ο ‘γαμπρούλης’ έφατον στην Λευκωσία, και πεταχτήκαν τα μάθκια του έξω.

Εστόλισαν αυτοκίνητα του, είχα ετοίμους τους κουμπάρους, Φανουράκη και Αντρικούη και έγινε ο μεγάλος χαττάς. Ο Θρύλος της Λευκωσίας έκατσε τους τον ούλο, ώσπου δεν πήγαινε άλλο και εκεί όλα εκρεμίστηκαν. Το ‘ανώμαλο ζευγαράκι’, δεν είχε πλέων το σθένος να πάει στα σκαλιά του δημαρχείου να ενώσουν της καρδούλες τους.

Ο ‘ανώμαλος γαμπρός’ έβαλε τους ποδοσφαιριστές τους, σε ένα αδιάφορο γι’ αυτούς παιχνίδι, να κάνουν καθυστέρηση από το πρώτο λεπτό και να κυλιούνται όπως τα μωρά στο πάπλωμα. Τόσο πολύ ο γαμπρούλης, φοβόταν την νυφούλα, που μέτα το 2-1 έτρεχαν ε100σταρη για να φέρουν την μπάλα. Έπαθαν πανικό.

Ποτέ σας μην τα βάλετε με άντρες. Ποτέ σας μην τα βάλετε με βιλ@ες, γιατί δεν θα ξέρετε Πότε πόθε θα την φάτε.

Ανώμαλοι, ποθκιάντραποι που θέλετε να εξαπλώσετε το gay parade, στην Λευκωσία. Αυτά τα προνόμια είναι για παραλιακές gay πόλης μόνο.

Συνεχίστε τις ανωμαλίες σας. Εμείς τώρα διασκεδάζουμε με τον πόνο σας.

 

ΘΡΥΛΕ Γ@Μ@ ΤΟΝ GAY ΚΑΙ ΤΗΝ Π@ΥΤ@Ν@

Hitman

Προσφορές Μελών

FAN CLUB MEMBERS

Fan Club T-Shirts - 20% off
Free drinks at Something Bar.

expires 20/08/2012

details

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

97 807858
97 807868


info@apoelpartidarios.com

Στειλε μασ μηνυμα!