Περιμένοντας τον τροχό!!!

fair_wheelΕδώ και μια 10ετια, όλοι οι αντί-ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, μέσα τις κουβέντες τους, για την ‘αγάπη‘ που τρέφουν για την ομάδα μας, λένε το ρητό, «Κάποτε θα γυρίσει ο τροχός και τότε θα δείτε τι θα γίνει». Κάθε χρόνο, μα κάθε χρόνο, ξεκινάνε τα ευρωπαϊκά μας, παιχνίδια, και όλοι αυτοί, περιμένουν, από ένα «τροχό» να τους αλλάξει λίγο την διάθεση τους. Περιμένουν από ένα «τροχό», να τους κάνει για λίγο χαρούμενους, μέσα στην κακόμοιροι τους, ζωή που ζούνε εδώ και τόσα χρόνια. Περιμένουν, περιμένουν….

Αλλά ο τροχός, δεν τους κάνει το χατίρι. Περιμένουν με ανυπομονησία τις Ευρωπαϊκές μας κληρώσεις, για να δημιουργήσουν στα ΜΜΕ, τους αντίστοιχους συνδέσμους φιλάθλων, με την προσδοκία, ότι θα νικηθούμε, και θα πάρουν την αντίστοιχη ικανοποίηση.

Δυστυχώς, το ΑΠΟΕΛιν, ξέρει να χειρίζεται μέχρι στιγμής, τον «τροχό» πολύ σωστά, και τους αφήνει όλους με τα δυο χείλη καμένα, μέσα στην κάψα του καλοκαιριού, και τους καταστρέφει τις διακοπές τους, τις φιλοδοξίες τους, τα όνειρα τους.

Δυστυχώς, γι’ αυτούς ο «τροχός» η μένει στάσιμος ή γυρίζει και πάντα δείχνει ΑΠΟΕΛ!!!

Πρέπει να μάθουν να ζουν με αυτή την κατάσταση, γιατί πολύ δύσκολα, το ΑΠΟΕΛιν θα κατεβεί από τα ψηλά του «τροχού». Και όταν κάποτε εάν χάσει την πρωτιά του «τροχού», γιατί θα γίνει και αυτό, θα είναι για πολύ λίγο χρονικό διάστημα. Προς το παρών θα ζείτε στην σκιά μας, και θα μας καμαρώνετέ από τους καναπέδες και από τα ερμάρια.

Εμείς μάθαμε να ζούμε LIVE και να ταξιδεύομε σε όλη την Ευρώπη. Εσείς συνεχίστε τα φιλικά, και έρθει κάποτε η στιγμή που θα μας δείτε και εσείς LIVE να μας καμαρώσετε, στο παιχνίδι πρωταθλήματος μεταξύ μας!!!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

Hitman

Προσφορές Μελών

FAN CLUB MEMBERS

Fan Club T-Shirts - 20% off
Free drinks at Something Bar.

expires 20/08/2012

details

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

97 807858
97 807868


info@apoelpartidarios.com

Στειλε μασ μηνυμα!