Γιαγιά, συγνώμη…

yiayia_axna_3Δεν μπορούμε παρά να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη, στην γιαγιά του Εθνικού Άχνας, Κυριακού Παύλου, για το τι της συνέβη στο χθεσινό μας, φιλικό παιχνίδι που αγωνίζονταν η ομάδα της, εναντίων της ομάδας μας.

Της ζητάμε συγνώμη, γιατί δεν μπορέσαμε να την προστατεύσουμε, από τους αλήτες, τα καθάρματα και τα [email protected]@[email protected]@ιδ@ της Αμμοχώστου, που ήρθαν στο φιλικό της ομάδας μας, στο Δασάκι της Άχνας για να κάνουν τους νταήδες, και να κτυπήσουν απροστάτευτους ηλικιωμένου και γυναικόπαιδα.

Δυστυχώς, εσάς των Αμμωχωστιανών, είναι μέσα στο DNA σας, η δειλία και ο φόβος. Η ιστορία σας, είναι εκεί γραμμένη και επαναλαμβάνετε. Είστε δειλοί, και το βάζετε στα πόδια, όταν δείτε τον αντίπαλος σας να έρχεται. Ποτέ δεν είχατε κότσια και ανδρισμό πάνω σας.

Είχατε και το θράσος να φωνάζατε: “Η Ανόρθωση επιστρέφει, δαμε εν Αμμόχωστος“. Επειδή, βάλετε πρόεδρο τον Παντελή, αυτό που σας έκλεβε, και βρίζατε, και θέλατε να βάλετε φυλακή, και τώρα τον υμνείτε, νομίσατε ότι άλλαξε κάτι στην ομάδα σας;

Μόνο οι πανηλίθιοι, το πιστεύουν αυτό, και εσείς αυτό είσαστε. Το ότι δεν χωνέψατε ποτέ τα 8, αυτό είναι εμφανέστατο, αλλά και στην φετινή σεζόν, η ομάδα σας ρούφηξε και 6 στην Λεμεσό. Δεν το έχετε καταλάβει ότι για να επιβιώσετε, το έχετε ρίξει στην [email protected]@!!! Όπου φτωχός, και δειλός, και η μοίρα του.

Τα έχετε βάλει όμως με λάθος ομάδα, και με λάθος οπαδούς. Από σήμερα, θα κοιμάστε με δυο μάτια ανοιχτά. Θα κοιμάστε σαν τα βρέφη, που κάθε 1 ώρα θα ξυπνάνε και θα κλαίνε.

[email protected]@κι@ των Βαρωσιών ετοιμαστείτε.

ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ,

ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ

Hitman

Προσφορές Μελών

FAN CLUB MEMBERS

Fan Club T-Shirts - 20% off
Free drinks at Something Bar.

expires 20/08/2012

details

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι