Δεν υπάρχει σύγκριση…

APOEL-dioikisiΌταν στην εταιρεία ΑΠΟΕΛ μιλούν για budget και λένε ότι είναι περιπου στα €13,000,000 εννοούν τα πάντα. Δηλαδη. Ομάδα, Προπονητές, Αρχάγγελος, Ενοίκια Γ.Σ.Π., Orange Shop, ενοίκια εταιρείας, μιθολογια υπαλλήλων εταιρείας, φόρος, Φ.Π.Α., ΑΗΚ, ΑΤΗΚ, ταξίδια ομάδας και όλα τα άλλα.

Όταν οι άλλες ομάδες μιλάνε για τον προϋπολογισμό στην ομάδας τους και λένε ότι είναι γύρο στα €3,000,000, μιλούν μόνο για τους ποδοσφαιριστές τους.

Το μισθολόγιο της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΠΟΕΛ κοστίζει €6,000,000. Αυτή είναι η απάντηση από τον Πρόδρομο για όσους ενδιαφέρονται και για όσους ασχολούνται με το κόστος της μόνιμης πρωταθλήτριας ομάδας.

Γι’ αυτό να μην τρελαινόμαστε όταν συγκρίνουν το δικό μας προϋπολογισμό με τον δικό τους!!!

Να σας δώσουμε ένα παράδειγμα. Ο ΑΠΟΕΛ πληρώνει κάθε χρόνο ενοίκιο στο Γ.Σ.Π. κοντα στα €1,800,000. Αυτό είναι που προβληματίζει την εταιρία ΑΠΟΕΛ για να κάνουμε δικό μας γήπεδο, γιατί είναι ένα πολύ μεγάλο ποσό.

Οι συγκρίσεις που γίνονται για το budget της ομάδας μας, με των άλλων ομάδων, δεν συγκρίνονται, γιατί απλά δεν συγκρίνουν τα ίδια πράγματα, και επίσης δεν είμαστε και του ίδιου βεληνεκούς!!!

Προσφορές Μελών

FAN CLUB MEMBERS

Fan Club T-Shirts - 20% off
Free drinks at Something Bar.

expires 20/08/2012

details

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

97 807858
97 807868


info@apoelpartidarios.com

Στειλε μασ μηνυμα!